Lunam et Lupus

2014-01-29
20:04:00

May It Be

Tidig morgon jajjamen! Vaknar lika yrvaken som vanligt och försöker gosa ner mig i täcket några minuter till men back-up alarmet drar igång strax efter med en härligt skrikig Slipknot låt och efter det finns det knappast några tankar på att försöka somna om. Tur att man inte börjar förrän 10 imon så man äntligen kan ligga och dra sig i nån timma. 
Lika koncentrerad som vanligt på föreläsningarna då det verkligen var ointressant men allt kändes inte helt främmande vilket gav en liten boost till självförtroendet. Men hur roligt det än är att sitta i skolbänken slår det ju inte att sjunka ner i skrivbordsstolen efter skoldagen är slut och bara luta sig tillbaka med hörlurarna på och musiken dunkande i öronen. Opera, opera och ännu mera opera blandat med lite hurtig Hell March av Frank Klepacki. 
Dagarna räknas nu ner med förväntan till fredag då jag drar mig söderut igen, hem till härliga landet och mina väntande pollar. 
Börjar även ladda inför tävlingssäsongen som drar igång framåt våren, hela vintern har vi tränat och jag tycker allt att vi har utvecklats sen förra året. Får väl ta och presentera mina båda springare här någon dag när jag har tid och berätta lite mer om vad jag håller på med :) 
Har en massa disk att ta hand om och ytterligare en maskin med tvätt att fixa med så detta får bli allt för idag.
 
Over and Out!
 
2014-01-28
22:23:38

Angel of Music

Ytterligare en morgon som började segt klockan 08 med kemi föreläsningar fram till lunch, tur att mobilen finns där för att rädda när det blir alltför snurrigt i huvudet. Youtube är och kommer alltid vara min bästa vän <3 Speciellt eftersom min kära dator dör av överhettning så fort jag försöker titta på filmer någon annanstans än på just youtube och då man inte har råd att köpa någon ny är det bara att bita ihop och härda ut. Dagens underhållning har varit 25-års jubileet av The Phantom of the Opera, helt underbar musikal men måste ändå säga att jag hellre hade sett orginalet med de underbara sångarna Sarah Brightman och Michael Crawford. Så under dagens gång fylls spotify-listorna sakta på med en massa ljuvlig opera musik. Härligt, härligt.
Efter en snabb lunch hemma var det tillbaka till skolan för att sitta två timmar i så kallad räknestuga där vi räknade ännu mera kemi.
Nu är även tågbiljetter för helgen bokade och härligt nog blev det en billig 1:a klass biljett på hemfärden och resan tillbaka hit betalades med ihoptjänade priopoäng så kändes jätte pepp då jag lyckades missa min avgång förra helgen och fick boka ytterligare en resa på sista minuten. Var inte nådigt med dunkningar av huvdet i väggen hemma just då, kände mig rent ut sagt som en idiot. Men nu är det som sagt fixat vilket är grymt avslappnande. En liten höjdare är också att jag inte behöver åka upp förrän på måndag nästa vecka. Sen blir det plugg i två dagar för att sedan dra till Rally Sweden på torsdag morgon. Att det kan vara så härligt att stå ute i kylan och kolla på bilar som susar förbi. Blir nog att försöka få med lilla systemkameran upp dit om möjligt. 
Nej nu ska jag plocka ur mina nytvättade sängkläder ur torktumlaren och sen slänga mig i nybäddad säng. Uppe med tuppen imon vid 06 tiden ;)
 
Over and out!
2014-01-27
19:58:00

First out but not last

Startskottet för bloggen är nu avfyrat och jag hoppas väl på att jag kan hålla den någolunda uppdaterad då jag har en finurlig ovana att alltid tröttna på saker med tiden *host* kanske har något att göra med den låga koncentrationsförmågan... Just för ögonblicket rullar livet på men imon kan det likaväl komma ett depressionsanfall över att jag inte kan syssla med det jag egentligen vill. Brist på pengar, ingen god lönsamhet *suck* om ändå pengar inte varit ett problem hade jag dragit till kalla Norrland med en gång och startat upp min efterlängtade hästverksamhet. Allting är redan noga planerat i huvudet men utan pengaspottande guldbyxor kommer det läggas på hyllan ett tag. 
Dagen började med att vakna upp av alarmet vid 06.00 och det är då man ångrar att man inte gick och la sig vid vettig tid kvällen innan eller snarare la ifrån sig mobilen tidigare. Klockan 08 väntade en dugga i labsäkerhet med efterföljande föreläsningar och lektioner fram till klockan 17 och allt detta i kemi! Jippie elr inte... 
Som vanligt bjuder inte kvällen på något speciellt utan bara en massa tråk. Man skulle ju kunna plugga, men nej jag tråkar nog hellre. Ett sent träningspass i styrka lockar starkt efter att jag är klar med annat "viktigt" ^^
Nej nu ska jag ta och ruinera mig, har både hyra för rummet och labbrock att betala sen får ju inte glömmas att boka tågbiljetter så jag kommer hem till hästarna i helgen :) Mina båda änglar som just nu gör livet uthärdligt..
 
Yep! Yep! Over and Out!