Lunam et Lupus

2014-03-17
20:40:17

Spring Dream

Hoppas jag inte är den enda som har njutit av helgens underbara väder. Skippade helt att rida i ridhuset och spenderade istället tiden med hästarna i solskenet. Inte ofta som jag kör två uteritter på samma dag. 
 
Så när man vaknar på morgonen idag sitter fortfarande vårkänslorna kvar. Reser mig ur sängen, taggad för en promenad. Öppnar draperiet och ser full snöstorm utanför fönstret och det ligger redan 5cm på marken. Första tanken; Are you f*ckin serious?! Hur kan det vara värsta vårvärmen ena dagen och istid nästa! Verkligen glad att jag inte var hemma hos hästarna för då skulle jag känt mig ännu mer deprimerad. Blev ingen promenad men fick trots det trampa ut med cykeln i ovädret till skolan. Dagen fortsatte med uppehåll men självklart precis när jag skulle cykla hem igen så började det snöa. Tillfällighet? Nope skulle inte tro de.. vädret hatar mig helt enkelt...
 
Nu med biljetter bokade hem i helgen känns det i alla fall lite bättre och jag kommer nog klara av att somna inatt utan att ligga och grubbla. Imorgon kommer jag sitta hela dagen i gruppdiskussion och prata kemi så behöver all energi jag kan samla på mig. Om man kan lita på yr.no så ska det också vara uppehåll imon så då kanske dte kan bli en uppiggande promenad på morgon kvisten. 
Hmm.. när jag tänker efter skulle det även behöva pluggas lite och rummet behöver städas, tvätt tvättas..... med andra ord har jag en hel del att göra. Men det kommer få vänta till imon när jag är pigg och på bra humör.
Sängen har ju som alla vet större dragningskraft än alla andra ting på jorden så därför tänker jag också bädda ner mig..
 
Over and Out!
2014-03-12
19:25:08

Sick and Tired

Ännu en gång har jag lyckats tappa intresset för att skriva. Kan erkänna att tanken på att skriva ett inlägg dykt upp i huvudet för att sedan försvinna lika fort och ersättas av något annat. För tillfället är jag egentligen inte alls på humör för att skriva något alls då jag dragit på mig en dunderförkylning som får huvudet att verka fyllt med bly. Men eftersom jag inte känner för att vakna klockan tre inatt så får jag tvinga mig ifrån sängen ett tag till. 
Dagen har rullat på med föreläsningar under förmiddagen varvat med akuta turer till toaletten med rinnande näsa. Suck för hemska förkylningar! Turen är i alla fall lite på min sida då jag får åka hem redan imorgon efter en laboration på eftermiddagen så bli en långhelg. I mitt fall betyder det inte vila utan jobb och en massa ridning på pigga pollar. När man ändå har tid kanske man skulle höra om det finns några inom vänkretsen som vill ha hjälp med sina pollar nu under helgen. Detta då jag finner två hästar lite om man har en hel dag på sig att rida :)
 
Hoppas även att jag inte är den enda som glädjs över det fina vår vädret som dragit in över oss :D denna underbara vår med sina lite kyliga morrnar och klara soluppgångar! Finns det en härligare årstid egentligen!? För motionens skull har jag börjat gå en runda varje morgon vid sex tiden, vilket även är bra för att rensa huvudet en aning. Får nog erkänna att jag hellre hade varit ute och ridit i soluppgången men att promenera är nästan lika mysigt. 
Förhoppningsvis ska jag komma ihåg att vara lite mera aktiv på att skriva här men att lova något är svårt. Så är det att vara tankspridd och lat.
 
Nehe nu blir det ett par alvedon och sen ska jag göra sängen sällskap. Hoppas på ett icke värkande huvud när jag vaknar imorgon och en näsa som inte rinner hela tiden!
 
Over and out!