Lunam et Lupus

2014-08-27
08:54:20

Me Happy!

Igår rullade de goda nyheterna in på löpande band. Först tog jag tag i att ringa till en som säljer en westernsadel jag är intresserad av till Olivia, inte det lättaste när jag har fobi för att prata i telefon med folk jag inte känner. Men övervann det så nu ska jag få låna hem den och testa på Olivia.
Gårdagens ridpass blev klättring med Olivia i sandbackarna och hon skötte sig jätte bra, lite skillnad mot måndagens westernpass som slutade i kaos. Olivia var skitsur och kastade sig framåt så fort jag la emot skänklarna och med min korta stubin var inte humöret lätt att hålla. Så att det gick bra igår kändes super. 
På eftermiddagen kom dagens bästa nyhet! Veterinären kom ut för att vaccinera hästarna och kolla deras tänder. Allt såg bra ut och hästarna skötte sig jätte bra. Sen kollade han även Mettis framben där hon varit svullen och fortfarande är lite. Men han kände ingen svullnad på själva böjsenorna och hon ömmade inget när han klämde så han såg ingen anledning till att jag inte skulle kunna börja sätta igång henne igen :D så himla skönt att äntligen kunna börja rida henne lite mer normalt igen. Ska dock hålla mig ifrån hoppning i framtiden och tänka mer på vilka underlag jag rider på för att förhindra överbelastning. 
Så kan säga att gårdagen var full av happy moments :D
Nej nu ska jag och pappa ut i skogen med hunden och se om han vill springa av sig lite :)
 
Over and Out!