Lunam et Lupus

2014-03-17
20:40:17

Spring Dream

Hoppas jag inte är den enda som har njutit av helgens underbara väder. Skippade helt att rida i ridhuset och spenderade istället tiden med hästarna i solskenet. Inte ofta som jag kör två uteritter på samma dag. 
 
Så när man vaknar på morgonen idag sitter fortfarande vårkänslorna kvar. Reser mig ur sängen, taggad för en promenad. Öppnar draperiet och ser full snöstorm utanför fönstret och det ligger redan 5cm på marken. Första tanken; Are you f*ckin serious?! Hur kan det vara värsta vårvärmen ena dagen och istid nästa! Verkligen glad att jag inte var hemma hos hästarna för då skulle jag känt mig ännu mer deprimerad. Blev ingen promenad men fick trots det trampa ut med cykeln i ovädret till skolan. Dagen fortsatte med uppehåll men självklart precis när jag skulle cykla hem igen så började det snöa. Tillfällighet? Nope skulle inte tro de.. vädret hatar mig helt enkelt...
 
Nu med biljetter bokade hem i helgen känns det i alla fall lite bättre och jag kommer nog klara av att somna inatt utan att ligga och grubbla. Imorgon kommer jag sitta hela dagen i gruppdiskussion och prata kemi så behöver all energi jag kan samla på mig. Om man kan lita på yr.no så ska det också vara uppehåll imon så då kanske dte kan bli en uppiggande promenad på morgon kvisten. 
Hmm.. när jag tänker efter skulle det även behöva pluggas lite och rummet behöver städas, tvätt tvättas..... med andra ord har jag en hel del att göra. Men det kommer få vänta till imon när jag är pigg och på bra humör.
Sängen har ju som alla vet större dragningskraft än alla andra ting på jorden så därför tänker jag också bädda ner mig..
 
Over and Out!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: